Νέα

Νέα Διάκριση για την ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. από την New Times Publishing

By 13/07/2021 No Comments

Με το Βραβείο Diamonds of the Greek Economy  2021 τιμήθηκε η ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. του Ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη,  με την παρουσία της Γενικής Διευθύντριας  κας. Σοφίας Σικοτάκη  στο Forum επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2021»,  στις 7 Ιουλίου, που διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing.

Το βραβείο παρέδωσε στην κα. Σικοτάκη ο  Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής κος. Σταύρος Κωνσταντάς, ο οποίος βραβεύτηκε στην εν λόγω εκδήλωση ως ο Manager της χρονιάς.

Η κα. Σικοτάκη αφού ευχαρίστησε το κ. Κτενά C.E.O. της New Times Publishing και την ομάδα του για την εξαιρετική  διοργάνωση,  αναφέρθηκε στον πληττόμενο από την πανδημία Covid 19 επιχειρηματικό κόσμο και στον τρόπο που η ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. αντεπεξήλθε σε αυτή την πρόκληση με ιδιαίτερη επιτυχία, και ανανεωμένο  Όραμα.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού της στάθηκε ιδιαίτερα στη δημιουργία της υπηρεσίας Grow and Protect ®  που στόχο έχει στο να συμβάλει  στην αποτροπή  των πιθανών κινδύνων μιας  επιχείρησης, στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων σε περίπτωση επέλευσής τους αλλά και στην ανάδειξη κι ενίσχυση του συστήματος κινητροδότησης του ανθρώπινου δυναμικού της

Η κα. Σικοτάκη έκλεισε αναφέροντας: Ως Στρατηγικός Συνεργάτης σε θέματα ασφάλισης των Ελληνικών επιχειρήσεων, στεκόμαστε δίπλα τους, αναλύοντας με επιστημονικά εργαλεία τις ανάγκες τους, εξασφαλίζοντας  τη βιωσιμότητα αλλά και την ανάπτυξή τους.

Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους συνεργάτες μου και σε όλους τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες που έκαναν την διαφορά και κέρδισαν διακρίσεις.