Μην αφήνετε τη  ζωής σας στην τύχη

Η ιδιωτική ασφάλιση δεν συνιστά πολυτέλεια αλλά βασική ανάγκη αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του κοινωνικού συστήματος ασφάλισης. Η αγορά διαθέτει πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων, ιδιαίτερα προσιτά που εξασφαλίζουν αξιοπρεπείς και ποιοτικές υπηρεσίες, συνδεόμενες άρρηκτα με την αξία της ανθρώπινης φύσης.

Ο δικός μας ρόλος εδώ, δεν τελειώνει στη σύναψη ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου, αντιθέτως ξεκινά. Αυτό μάλιστα γίνεται ύστερα από μία ειδική μελέτη των ασφαλιστικών σας αναγκών, εξασφαλίζοντας στο μέγιστο δυνατό την κάλυψη των απαιτούμενων κεφαλαίων για κινδύνους όπως:

  • Απώλεια ζωής
  • Ανικανότητα
  • Σοβαρές ασθένειες
  • Νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Επιπροσθέτως μπορούμε να σχεδιάσουμε μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων το μέλλον των σπουδών των παιδιών καθώς και το δικό σας, όσον αφορά τη συνταξιοδότησή σας.

Οι συνεργάτες του δικτύου της Απόλλων μέσα από συνεχείς και συστηματικές εκπαιδεύσεις και συμμετοχή σε επίλεκτες ομάδες του Κλάδου Ζωής, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την κατάρτισή τους, κατέχοντας κορυφαίες θέσεις στην ασφαλιστική αγορά.

Επικοινωνήστε λοιπόν με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας που θα διερευνήσει τις ασφαλιστικές σας ανάγκες και θα σας κατευθύνει στη δημιουργία της ιδανικής πρότασης για εσάς.

Στη ζωή και την υγεία είναι πάντα προτιμότερο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις.