Νέα

Απόλλων : Δράσε Τώρα!

By 02/06/2021 No Comments

Θέλεις να Διαφοροποιηθείς & να Αυξήσεις το Κέρδος σου;  

Δράσε Τώρα !

 

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς μας  να σας προσφέρουμε ευκαιρίες βελτίωσης κι ανάπτυξης των εργασιών των Συνεργατών μας, δημιουργήσαμε για τους Συνεργάτες μας την καμπάνια, με τίτλο «Δράσε Τώρα».

Η εν λόγω καμπάνια , απευθύνεται σε συνεργάτες μας που επιθυμούν να αναπτύξουν τις εργασίες τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους, μέσω, δοκιμασμένης με επιτυχία, μεθοδολογίας. Έτοιμές λύσεις marketing που στοχεύουν σε συγεκριμένες ομάδες πελατολογίου με πρόθεση την ενημέρωση των πελατών των Συνεργατών μας, για τις δυνατότητες της ασφαλιστικής τους κάλυψης, και για τους Συνεργάτες μας τις Νέες Ευκαιρίες ανάπτυξής του χαρτοφυλακείου τους.

Στα βασικά στοιχεία της καμπάνιας υπαρχουν τρόποι ώστε να «κεφαλαιοποιήσουν και να αξιοποιήσουν» οι Συνεργάτες μας την  ανεκμετάλλευτη δυναμική των πελατών τους, με  έναν επίκαιρο  και σύγχρονο τρόπο, ώστε να  κινητοποιηθούν και να επικοινωνήσουν μαζί τους οι ίδιοι,  εκφράζοντας ενδιαφέρον για  περισσότερα προϊόντα από αυτά που ήδη έχουν επιλέξει, συνεργαζόμενοι μαζί τους.

Επίσης, ο σχεδιασμός της καμπάνιας, εστιάζει στην αποτελεσματική χρήση του χρόνου που θα αφιερωθεί, έτσι ώστε τελικά να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, μία θεαματική αύξηση των κερδών αλλά και την διαφοροποίηση των Συνεργατών από τον ανταγωνισμό.

Παραμένουμε ένα « κλίκ » μακριά και είμαστε στην διάθεσή σας για μία ενημέρωση.

Απόλλων Α.Ε.

2103483445

apollon.sales@saracakis.gr