Νέα

11/11: Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

By 10/11/2021 No Comments

Ασφαλίζουμε και διασφαλίζουμε ό,τι έχει σημασία στη ζωή μας

Όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο προστατεύουμε και φροντίζουμε με κάθε μέσο ό,τι είναι σημαντικό και πολύτιμο για εμάς!

Τα παιδιά μας, την οικογένειά μας, το σπιτικό μας, την επιχείρησή μας και ό,τι άλλο μας χρειάζεται όχι απλά για να ζήσουμε αλλά για να ευημερήσουμε, να αναπτυχθούμε  και να θριαμβεύσουμε/πετύχουμε.

Βέβαια, η ζωή μας είναι γεμάτη από καλές αλλά και δύσκολες – απρόβλεπτες στιγμές. Και εδώ είναι που έρχεται πολλές φορές σαν «σανίδα σωτηρίας» η Ιδιωτική Ασφάλιση.

Και αυτό εμείς οι άνθρωποι της ασφαλιστικής αγοράς στο δικό μας «ταξίδι» το βιώνουμε καθημερινά, μαζί με τους ασφαλισμένους μας μέσα από τις προσωπικές τους ιστορίες.

Η  11η Νοέμβριου, η ημέρα εορτασμού της Ιδιωτικής ασφάλισης, είναι και η ημέρα που μας υπενθυμίζει το ρόλο και τον αντίκτυπο που έχει η ασφάλιση στην προσωπική μας ζωής και οικονομική ζωή του τόπου.

Η αυξημένη ευαισθητοποίηση είναι το μόνο μέσο για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των ασφαλιστικών αναγκών των ανθρώπων και των οικονομικών επιπτώσεων ευρύτατου φάσματος κινδύνων στη ζωή και την περιουσία μας.

Με απλά λόγια…

Η ασφάλιση είναι το δίχτυ προστασίας στην αβεβαιότητα και την απώλεια…

Είναι η ευκαιρία μας να δημιουργήσουμε Οικονομικούς πόρους και να συμβάλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Παράλληλα ενθαρρύνει την αποταμίευση και προωθεί την οικονομική ανάπτυξη, όπου είναι μια βιώσιμη λύση για τη δημιουργία πλούτου, ενώ αποτελεί  πηγή τακτικού εισοδήματος κατά την  συνταξιοδότηση.

Μας υποστηρίζει την στιγμή που είμαστε περισσότερο ευάλωτοι, την στιγμή που η υγεία μας έχει κλονιστεί …

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον –για αυτό τον λόγο η φιλοσοφία μας στην Απόλλων είναι:

Προετοιμάσου, Εκπαιδεύσου, Προστατεύσου

 

Φροντίζουμε εσάς που φροντίζετε άλλους.

Εμείς εδώ στην ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. θεωρούμε,  τις υπηρεσίες μας το μέσο για να φροντίσουμε εσάς που φροντίζετε το μέλλον όλων μας.

Σκοπός μας είναι καθημερινά μέσα από τα τεχνολογικά εργαλεία και τις δυνατότητες που μας δίνονται, να προσθέσουμε το ανθρώπινο άγγιγμα και να κάνουμε την διαφορά στο ταξίδι των πελατών μας μέσα στην ζωή!

Κλείνοντας πιστεύω πως αυτές τις μέρες χρειάζεται για μια ακόμα φορά να αναλογιστούμε  το δώρο που έχουμε στα χέρια και πως αυτό μπορεί να αλλάξει τις συνθήκες των συνανθρώπων μας.

Ας καλέσουμε τους πελάτες μας για να τους πούμε: Καλημέρα, όλα καλά; Μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι;

Γιατί βρισκόμαστε σε ένα κλάδο  υποστήριξης και φροντίδας των ανθρώπων και όχι σε μια επιχείρηση που πουλάει ασφάλειες.

 

Σοφία Σικοτάκη,

General Manager – Απόλλων ΑΕ