60 ΧΡΟΝΙΑ

2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ & ΜΕΣΙΤΙΚΗ

ΜΕΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΕΣΑΣ. ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας + εξατομικευμένες υπηρεσίες. Δεν εκπροσωπούμε τις Ασφαλιστικές εταιρίες αλλά εσάς, για αυτό και η πολιτική μας είναι πελατοκεντρική, θέτοντας στον πυρήνα των συνεργασιών μας το όφελος του ασφαλιζόμενου. Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτό ήμασταν και ένας από τους πρώτους ομίλους στην Ελλάδα που εφάρμοσε τις αρχές του GDPR.

ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ

Ασφαλίζουμε τις ανάγκες ανθρώπων από 0 έως 115 χρόνων. Στην Απόλλων είμαστε ειδικοί στην ανάλυση των αναγκών των πελατών μας. “Βλέπουμε” για εσάς στο μέλλον σας, και σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο, αυτό που σε ασφαλιστικούς όρους ονομάζεται “Ολοκληρωμένη Μελέτη Αναγκών”. Το σχέδιο αυτό μας βοηθά να “δούμε” τους πραγματικούς κινδύνους που απειλούν εσάς και την οικογένειά σας και να υπολογίσουμε σε χρήματα ποιο είναι το αποτύπωμα του κάθε κινδύνου επάνω σας.
Με απλούστερα λόγια, προσπαθούμε να δούμε το πόσα χρήματα θα χρειαστείτε σε κάθε “worst case scenario” που μπορεί να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας.
Και το κάνουμε αυτό σε όλους τους τομείς: στην Ζωή, τη Σύνταξη, την Περιουσία, τις Σπουδές των παιδιών σας αλλά και στην Επιχείρησή σας.

Η Ιστορία της Απόλλων σε λίγες γραμμές

Η Εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 60 χρόνια, με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση και το συμφέρον των πελατών της. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης ανάπτυξης που γνώρισε τα τελευταία χρόνια, πέρα από τη διαμεσολάβηση στην ασφάλιση των συμφερόντων του ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, εξελίχθηκε σε μια εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Η Εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς ασφαλιστικούς ομίλους, παρέχοντας επάρκεια κεφαλαίων κάλυψης στο ευρύ πελατολόγιό της, το οποίο περιλαμβάνει από Μονοπρόσωπες εταιρείες έως και Πολυεθνικές.

Επειδή σκοπός μας είναι η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα και προσωπικά την ανάλυση των αναγκών τους και δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα και ένα πλαίσιο ασφάλισης που να παρέχει στην Εταιρεία αλλά και στον ιδιώτη τη μεγαλύτερη σιγουριά.

Οι αξίες μας

Το Όραμά μας, να αποτελεί η Απόλλων ΑΕ την καλύτερη Εταιρεία στην αγορά της ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, για τους Πελάτες και Συνεργάτες της, προσφέροντας «Ξεχωριστή Εμπειρία», μέσα από αποτελεσματικές και καινοτόμες ασφαλιστικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας ανάπτυξη και κερδοφορία, λειτουργώντας σε ένα περιβάλλον που εμπνέει Αξιοπιστία, Σεβασμό και Υπερηφάνεια

Σεβασμός
στο Συνεργάτη

Ηθική
& Αξιοκρατική
Συνεργασία

Διαφάνεια

Κώδικας
δεοντολογίας

Εμπιστοσύνη και
Ομαδικότητα

Σεβασμός και
Ακεραιότητα

Καινοτομία

Φερεγγυότητα
και Αξιοπιστία

Στόχοι & προοπτικές

Στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους πελάτες μας (επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες), παρέχοντας την πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη ασφαλιστική τεχνογνωσία, ώστε να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις τους.

Η εμφάνιση ολοένα και περισσότερων σύγχρονων κινδύνων που απειλούν μια επιχείρηση ή έναν ιδιώτη, απαιτούν ενημέρωση, εξειδίκευση και δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων, που η Εταιρία ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε.  μπορεί και παρέχει.