Νέα

To MDRT Case Study της Απόλλων

By 06/02/2019 No Comments

Ο επαγγελματίας διαμεσολαβητής με όραμα, που έχει ολιστική θεώρηση της κοινωνίας και της ασφαλιστικής αγοράς και επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτισή του, ταυτίζεται απόλυτα με τη στρατηγική ανάπτυξης της Απόλλων. Αυτό το μήνυμα μετέδωσε η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων, μιλώντας στο MDRT Day Athens 2019, που έλαβε χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με κεντρικό μήνυμα “Success is coming your way…Make it the only way…Today”

Η περίπτωση της Απόλλων όσον αφορά στη συμμετοχή της στο MDRT αποτελεί ένα επιτυχημένο εγχείρημα. Η διοίκηση της Εταιρείας έχοντας σαν στόχο να αξιοποιήσει τα οφέλη που απορρέουν από τη συμμετοχή της στο MDRT για το δίκτυό της και κατ’ επέκταση για τους ασφαλισμένους της αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα, έθεσε προτεραιότητες και στόχους και κατάφερε να τους επιτύχει.

Όπως ανέφερε στην ομιλία της η κ. Σικοτάκη «Η Εταιρεία στο φετινό συνέδριο εκπροσωπήθηκε από μία ομάδα 10 συνεργατών από τους οποίους ο ένας είναι πλήρες μέλος MDRT και τρεις είναι Aspirant. Στόχος μας είναι στο επόμενο συνέδριο MDRT η ομάδα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και αυτό πλέον θα αποτελεί στοιχείο του εταιρικού μας DNA. Για μας Επαγγελματίας του Αύριο είναι το πρόσωπο εκείνο που εστιάζει στα Θέλω του πελάτη, δημιουργεί διαπροσωπικές σχέσεις, δημιουργεί συνθήκες εμπιστοσύνης, αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Customer Experience, επενδύει στην προσωπική και συστηματική του εκπαίδευση καθώς και στη φυσική και ψηφιακή του παρουσία (phygital profile) και ταυτόχρονα προσφέρει δυνατότητες ποικίλων επιλογών και λύσεων μέσα από την αγορά».

Η Εταιρεία θα συνεχίσει να συμμετάσχει σε οργανισμούς και ενέργειες που παρέχουν προστιθέμενη αξία στην ασφαλιστική αγορά και οδηγούν στη διεύρυνσή της σε υγιή και μακροπρόθεσμη βάση.