Νέα

Ο Κωνσταντίνος Καλογήρου Sales & Education Μanager στην Απόλλων

By 01/03/2022 No Comments

Σε νέα εποχή για την εξέλιξη και την εκπαίδευση του διαμεσολαβητή περνά η Απόλλων, κατευθύνοντας πόρους στην ανάπτυξη «εκκολαπτηρίου» σύγχρονων επαγγελματιών του κλάδου μέσα από το σύστημα 3C Brokers Mindset. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεργασία της με τον κ. Κωνσταντίνο Καλογήρου, στέλεχος με  πολυετή εμπειρία, ο οποίος επιφορτίζεται με  το συντονισμό του μοντέλου εκπαίδευσης της εταιρείας.

Ο κ. Κ. Καλογήρου, που αναλαμβάνει αρμοδιότητες ως Sales & Education Manager έχει διακριθεί στην επαγγελματική του πορεία στον τομέα των πωλήσεων και του mentoring και θα συμβάλλει σημαντικά στην οργάνωση ενός ολιστικού συστήματος εκπαίδευσης, κατάρτισης και καθοδήγησης διαμεσολαβητών στην Απόλλων.

Όπως αναφέρει η κα Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων «για εμάς η εξέλιξη των συνεργατών είναι καθοριστικής σημασίας όσον αφορά την παραγωγικότητα και την κινητροδότησή  τους. Για αυτό άλλωστε και τα τελευταία χρόνια επενδύουμε συνεχώς κεφάλαια στον τομέα αυτό.

Στην Απόλλων έχουμε συστήσει μία ομάδα εξαίρετων εκπαιδευτών και με τη συμμετοχή του κ. Κ. Καλογήρου, πιστεύουμε πως θα υπάρξει περαιτέρω προστιθέμενη αξία σε αυτό που τους παρέχουμε μέσα από το Apollon 3C Brokers Mindset, ( Connect+ Communicate+ Commit) που αποτελεί στην ουσία ένα σύστημα προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης του συνεργάτη».