ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με εχέγγυο την παράδοση και την τεχνογνωσία

Στη φιλοσοφία ότι «κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός» η ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕ στήριξε – για περισσότερο από έξι δεκαετίες – τη συνεχή ανάπτυξη και δραστηριοποίησή της στο χώρο των ασφαλίσεων.

Ιδρύθηκε το 1956, αποτελεί μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα παλαιότερα και τα σημαντικότερα μέλη του Συνδέσμου Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), λειτουργώντας με πρότυπα πολυεθνικής εταιρείας και φέροντας πολυετή παράδοση στην ασφάλιση ως μέσο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Ο ρόλος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να παρέχουμε ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα, που εναρμονίζονται με τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καταναλωτή, του επιχειρηματία και του οικογενειάρχη. Να είμαστε δίπλα σας ότι και αν τύχει και συχνά να λειτουργούμε και συμβουλευτικά –αποτρεπτικά– στην έλευση ενός κινδύνου, εμμέσως και μέσα από τις υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους μας.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον ασφαλισμένο, εξασφαλίζουμε έξυπνα και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, που παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη και ασφαλιστική προστασία σε ό,τι και αν χρειαστείτε.

Αρχές μας:
• Χτίζουμε τις σχέσεις με τους πελάτες μας, με εφαλτήριο την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία μας
• Αναπτυσσόμαστε βάσει των νέων ιδεών των συνεργατών μας και του ομαδικού πνεύματος
• Σεβόμαστε την ατομικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη
• Επενδύουμε στην καινοτομία

Όραμα μας είναι να αποτελεί η Απόλλων ΑΕ την καλύτερη Μεσιτική Εταιρεία στην αγορά της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, για τους Πελάτες και Συνεργάτες της, προσφέροντας "Ξεχωριστή Εμπειρία", μέσα από αποτελεσματικές και καινοτόμες ασφαλιστικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας ανάπτυξη και κερδοφορία, λειτουργώντας σε ένα περιβάλλον που εμπνέει Αξιοπιστία, Σεβασμός και Υπερηφάνεια.

Η εταιρεία μας, είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει πολυκαναλική οργάνωση δικτύων, όπως: Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών, Direct Sales Force, Inhouse Agency, Συνεργατικά σχήματα και e-shop.

Αναπτύσσει Δομές και Συνέργειες, προσελκύοντας στο έμψυχο δυναμικό της σημαντικά στελέχη της αγοράς, διαμορφώνοντας νέα νοοτροπία στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.